Om och Policy

Hej!

Mitt namn är Sara Glavin, det är jag som driver denna blogg, både en skönhetsblogg och en mammablogg. Men hur blev det så? Jo, jag är utbildad makeupartist och skönhetsjunkie och har länge drivit en ren skönhetsblogg med fokus på både skönhet och hälsa men sedan jag blev gravid har livet fått en liten vändning. Jag har fått massvis med frågor om min graviditet och familjelivet. Så det blev en naturlig förlängning.

Men vem är jag? Jo jag är en 28-årig småbarns mamma från Partille som äger alldeles för mycket smink och skönhetsprodukter. Jag vill inspirera och dela med mig av mina erfarenheter.

Vill ni följa med mer ingående av vad som händer under dagen rekommenderar jag min snapchat; Granbergsara eller min instagram SaraGlavin_

Vill ni komma i kontakt med mig är det på blogg@sarasmakeup.nu ni gör det.

Allmän policy

Det jag skriver om på bloggen har jag själv valt att skriva om, likaså har jag själv valt att deltaga i de event jag går på. När jag avgör detta utgår jag från vad som kan intressera mig och mina läsare.

Pressutskick och produkter

För att kunna delge läsarna med nyheter och relevant information tar jag gärna del av pressutskick, event eller information från företag, distributörer och PR-byråer, men jag väljer själv om och när jag publicerar någonting om det. Jag tackar heller inte ja till utskick/inbjudningar som inte är relevanta för mig eller bloggen. Produktrecensioner är alltid baserade på min kunskap och mina åsikter och kommer inte gå att påverka, detta då jag tror på ärlighet. Därför är aldrig produktprover ämnade för att recenseras ersättning för ett inlägg.

Då jag fått produkterna för att testa kommer jag att märka ut det i inlägget.

Sponsring och samarbeten

Då och då kan det dyka upp ett samarbete eller en sponsring, där jag får betalt för inlägget jag skriver, detta märks alltid klart och tydligt enligt gällande lagar. Men även här tar jag hänsyn till vad jag kan stå för och vad som känns relevant för bloggen.

Vad är Affiliatelänkar?

Affiliatelänkar innebär att länken på något vis kan generera en inkomst till mig. Klickar du dig in via en av mina länkar så får jag en viss provision av det du köper/alt får betalt för att du klickar. Detta är ett sätt att få in lite extra lön på bloggen och ett fint sätt för dig att stödja mig. Vill du inte göra det går det fint att googla på produkten eller liknande och på så vis inte gå in via min länk.

 

 

Spara