Makeup

All about that hair

Jag fick ju hem et kit från Sunsilk för ett tag sedan, och många har varit lite negativa till att jag ska använda det i mitt hår. Som är långt från bra efter att jag två gånger gått från rödhårig till blond. Men jag måste säga, att vakna och faktiskt kunna se lite lockar i det annars så risiga håret är fantastiskt.
 
På bilden har jag bara använt schampoot och balsamet och därefter på morgonen sprayat i lite av sprayen som vi fick till. Och jag gillar vad jag ser, tror att mitt hår verkligen behövde en dos av just oljor. Om inte annat behövde min katastrofala hårbotten det. Den om något mår bättre. Och bara det är värt det.
 
 
 
Senare kommer en uppdaterad, betydligt mycket vackrare jag. Kör på lite Hollywood inspirerat idag för att ni ska få se vad som kan göras och kanske själv ablir inspirerade till att göra något liknande och lägga upp det på tävlingssidan. För ni har väl inte missat att ni här kan tävla om en resa till Hollywood? Bara genom att lägga upp en bild på ert bästa Hollywoodhår, och samtidigt som ni är med och tävlar så ger ni mig chansen att få åka jag med! Så en verkligen win-win situation.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *