Makeup

My New skin essentials


 

Jag har visserligen använt mycket av dessa innan, men denna gången går jag på fullt ut. Det enda som fattas här är mitt älskade serum och en dagkräm. Såklart även det från clinique. Rekommenderar starkt att gå in och prata med någon av cliniquetjejerna på närmsta kicks för att få er rätta hudvård! 
Och nu får man ju även en liten gåva med om man köper två produkter, innehållandes bland annat 7 day scrub som kan vara det mest fantastiska jag använt. Har dragit ner på sminket rejält efter att jag kört en kur med den. 2ggr/dag i 7 dagar, kanske inte ultimat, men tusan vad jag fått mer liv i huden. Den är inte lika grådassig och har fått en fin lyster. Väldigt mycket kärlek där! 

Med Kärlek, Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *