Inspiration - Beauty

White henna

Tatueringar och flashtattos i all ära. Jag har ganska länge älskat henna, och det vackra mandalamönstret som oftast blir utav det. Har till och med planer på en riktig tatuering i den stilen. Håller på att rita upp. Men vitt, och att kladda över hela händer och armar själv lockar ännu mer. 

Kom över en vid penna på Panduro igår och jag börjar redan balla ur. Leker och kladdar, man kan inte sluta när man börjat. Visst sitter det genom en vanlig handtvätt. Men när man som makeupartist behöver makeuprengöring på händerna, då börjar det skavas av. Fast vad gör det? Då får man börja kladda om igen! 

Jag vill måla på alla, får jag det? På egen risk då, att det kanske inte blir så fint. Haha!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *