Hudvård,  Övrigt

Adventstävling med Formula 10.0.6

Jag har ju tidigare nämnt att jag vill göra en liten vinterrensning av min hud. Och utöver ansiktsmaskerna så är ju bra rengöring, och en bra exfolierande skrubb någonting som behövs. Som rensar bort den döda huden i ansiktet och lämnar huden ren och fräsch!

Därför tyckte jag att det var en helt underbar idé att få tävla ut en ansiktsskrubb till en av mina härliga läsare! Det jag kommer tävla ut är Formula 10.0.6:s One Smooth Operator som jag själv är supersugen på att få testa. Dessvärre har jag inte hunnit testa den ännu. Men i veckan kommer en recension av den. (Information om tävlingen kommer längre ner!)

Skin Smooth operator har fått jättefina betyg när ja tittat lite på vad andra skrivit om den och lämnar huden fräsch och mjuk. Ingredienserna som drar ut orenheterna är Zink och Havre. Och det som scrubbar huden är naturlig vulkansten. Mer om ingredienser och sådant när jag testar den och nu tillbaka till tävlingen.

Tävlingsregler

​Vi kör det rätt basic, för att vinna måste du motivera med max 30 ord varför du ska vinna denna härliga ansktsscrub. 

Tävlingen avslutas om en vecka, 6/12 kl. 12:00 och är tyvärr bara öppen för boende i Sverige.
​ Glöm inte att lämna mailen så jag kan kontakta dig!

Denna tävling görs i samarbete med Formula 10.0.6 / Pretto PR

Med Kärlek, Sara

5 kommentarer

  • maxarna

    Jag har testat alla möjliga tvättkrämer och skrubb för att få en finare hy i ansiktet men inte hittat den rätta.. Denna kanske är den jag söker.

  • PaulinaAspljung

    Fick hem mina två första produkter från märket idag (efter att ha läst om dom på din blogg). Hört att det är bra produkter och hade gärna testat denna ansiktsskrubb ?

  • Linnea

    Sen jag blev mamma i somras har min hud blivit lite glåmig, och nyss så viskade den faktiskt till mig att den skulle vilja ha en scrub. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *