Barn

90 days left!

​Bild från helgens härliga spelning med Håkan Hellström. 

Fick mitt straff dagen efter när jag vaknade skrikandes av vadkramp dagen efter och har haft mer eller mindre kramp sedan dess. Helt sjukt. Men vad ska jag göra? Försöka få i mig lite mer magnesium och kalcium hoppas det fungerar!

Inte bara är det 90 dagar kvar nu, vi går också in i tredje trimetern och tyckte jag inte att jag lagt på mig tillräckligt så ska tydligen den stora smällen för både mig och lillan komma från och med nu. Dags att svullna rejält i värmen helt enkelt.

Redan nu förbereder den lilla sig för födseln och kan till och med ta intagit rätt position och vänt sig nedåt, så nu gäller det att se upp med revbenen för denna lilla damen sparkar på rejält. Dock kan hon vända sig runt lite titt som tätt ändå då det är ett bra tag kvar tills hon behöver fixera sig. Hon övar sig för fullt på allt som komma skall, men framförallt är det andningen hon övar upp så den går galant när hon väljer att titta ut.
Läs hela inlägget!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *