Dagens Makeup,  Makeup

NYX Copenhagen – matte lipcream

Ibland är det skönt att inte göra så mycket av det hela, att mest låta en färg tala för sig. Visst kan man köra all in på en färg men jag tycker exempelis att ett par röda läppar ibland talar enormt mycket för sig själv. Som dessa, i färgen Copenhagen från Nyx. Det och fransar gör sitt helt klart!

Ni får fortsätta ursäkta mina torra läppar, jag har inte hittat någon bra lösning ännu. Men försöker få i mig så mycket vatten jag orkar.

I denna sminkningen har jag använt:

Bas:
Bare Minerals foundation
UNE Bronzer
Mac mineralize rounge Dainty
Mac Mineralize skinfinish lightscapade

Ögon:
Mac eyeshadows Quarry, Naked lunch, Mytholoqy
Clinique high impact curling mascara

Anastasia Brow definer medium brown

Läppar:
Nyx matte lipcream Copenhagen

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *