Sociala medier konsult och content writer

Vem är jag?

Sara Glavin, Sociala medier konsult, 28 år och bosatt i Göteborg. Utbildad textilekonom, en företagsekonomisk utbildning med inriktning mot inköp och marknadsföring. Efter utbildningen har jag studerat internationell marknadsföring, sociala medier och PR. Jag har tidigare arbetat med sociala medier och att blogga för internationella företag som Bestseller, Anastasia och StylingAgenten.

Sociala medier konsult – vad kan jag göra för dig?

Jag kan hjälpa dig att bygga upp ditt varumärke på sociala medier, med bra innehåll och storytelling på ett sådant sätt som får både era befintliga kunder och nya kunder att se ert företag ur en ny synvinkel. Jag kan också hjälpa er med PR-strategier som gör att ni når de influencers som är bäst anpassade efter era budgetar och inriktningar.

Jag kan hjälpa er genom att driva era medier, lägga upp strategier för dem eller helt enkelt konsulta er så att ni blir bättre på att nå ut.

Hör av er till mig på hej@saraglavin.se så kan vi diskutera detta vidare.