Övrigt

Hjärndöd

Jag hänger inte riktigt med i det hela, jag jobbar 9-5 hela denna veckan. Det käns lite som att det är den första veckan i hela mitt liv jag jobbar kontorstid. Men sen är det bara denna veckan. Sedan börjar det bli normala tider för mig igen. Morgonpass och kvällspass. I alla fall ett tag, för jag fick ett fantastiskt samtal idag. Och jag svarade ja. Vilket betyder att om allt går som det ska så satsar jag allt. Minst tre månader, troligtvis längre. Det kommer självklart vara svårt, och jobbigt. Men jag gör i alla fall det jag vill. Och den tiden går fort, se bara hur fort sommaren passerade. 
 
Tänker inte avslöja någonting förrän saker är bestämda och på papper, men jag vill. Så förhoppningsvis så gör jag precis det jag vill inom en snar framtid!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *