Övrigt

Darlings, I need your help!

Jag har bestämt mig, jag behöver uppdatera mig vad gäller teknologin hemma. Allt. Ny dator, ny tv och framförallt nu kamera. Dator och tv är jag ganska klar på vad jag ska ha. Så mycket matchning som möjligt där.
 
Men kameran! Jag har två stycken kompaktkameror hemma, båda från Canon (är jag nästan säker på, har dem inte framför mig). En vanlig herderlig som passar sig helt fantastiskt bra på kalas, och en som mest ligger, lite större variant. Men jag saknar en systemkamera. Och det är ju inte det lättaste att hitta vad för någon jag vill köpa mig. Behöver inte alls vara den mest avancerade, men jag vill kunna leka lite mer med bilderna och sådant. Vad finns det för alternativ egentligen? Och vilken tror ni skulle passa mig då? Lite hobbyfotografkamera över det hela.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *