Fashion

Autumn part 1.

Dagen har ungefär spenderats framför tvn och alldeles för mycket Vampire Diarys. Har aldrig varit ett fan, men nu fastnade jag. Tur att det finns på Viaplay. Hursom, var inte det som skulle nämnas. Har ju lovat att påbörja hösten. Vilket jag gjort nu. Börjar med två trender från New York. Några till är på gång, sedan går jag vidare. Sakta med säkert. Det går säkert att hitta mer någon annanstans, snabbare. Men det struntar jag i just nu. 
 

Det var mycket blått att finna, väldigt mycket. Och jag tycker om det, en riktigt fin färg även fast jag personligen inte skulle gå på det som helplagg. Kanske en detalj eller tröja. Dock ska jag kanske nämna att jag tycker att kappan från Kors är fantastisk. Fast kanske inte på mig.
Detta känns osm någonting som återkommer hela tiden, bikerjackorna, de går inte ur tiden. Lite uppdaterade versoner här. Och jag som älskar skinnjackor är frälst. Skulle gärna bära den från Lim nu. Tur att jag har en i samma färgkombo signerad en av mina älsklingar påväg hem till mig. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *