Övrigt

Sol, sol, sol

Det känns som att hela Göteborg är lyckligare. Lättare på något vis. Vi sitter ute och äter frukost. Vi bara njuter. Och jag gillar det, för det är precis vad jag gör. Har återhämtat mig något fantastiskt de här senaste veckorna och snart börjar min praktik. Är så peppad inför detta. 
 
Är dock inte peppad inför att röra mig, hur mycket jag än tänker på det är det så ovärt att träna. Man kan ju inte röra sig efter. Kanske ska börja tjejträna? Typ gå på bandet i 250 timmar och göra lite situps? Då kanske jag slipper träningsvärken. Kan satsa på skinny bitch istället. Eller så lider jag i 3 dagar efter att ha dödat benen. Att maxa första passet efter en månads uppehåll kanske inte är rätt taktik? Åh, jag vill ha någon att träna med som kan safea mig! 
 
Nu ska jag i alla fall försöka mig på en liten promenad, för att återfå spänsten i benen innan jag fortsätter på min utränsning av längenheten. Puss

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *