Träning & Hälsa

What I’m working out for

Jag har ju nämnt för några att mitt mål, så snart jag får lite rutin i livet och kommer i ordning med mig själv, är att börja träna inför tävling. Jag vet att det är en lång väg att gå för mig men det gör mig grymt taggad att ha någonting att planera inför och senare verkligen satsa på. Juni ut är jag ju inte hemma så mycket, så då kommer det mest fortsätta vara som det är nu med sporadiskt gymmande, poledance och promenader. Så fokus ligger på att äta bra och rätt månaden ut. Efter det är det dags för mig att köra hårdare, äta riktigt och bygga muskler. Så att jag nästa vår kan vara i form att det blir tal om Bikini fitness. En helt fantastiskt snygg kropp helt enkelt, det enda tråkiga är att man får minus för att man har magrutor.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *