Inspiration,  Träning & Hälsa

Om jag kunde vakna imorgon och se ut typ såhär.

 
 
 
 
 
Men jag får väl nöja mig med detta ett tag till. Men snart, förhoppningen är snart. Då jävlar ska det hända grejer. Idag körde jag i alla fall ett benpass, rakt igenom. Inget fokus på rumpan denna gången. Ska försöka lägga till lite fler övningar som fokuserar på den. En bra sak med Fitness24 är tjejgymmet, trots att jag aldrig trodde jag skulle sätta min fot där. Man är nästan ensam jämnt, och får allt för sig själv. Springer nästan bara ut i gymmet när det är någonting som inte finns. Nackdelen är att jag saknar vissa stänger och maskiner som jag använde mycket förut. Men ska ta mig ett snack med personalen och efterfråga.

 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *