Makeup

Sunsilk shine bright

 
 
 
Jag nämnde ju tidigare att det kommer vara lite mer glamuröst här just eftersom jag blev utvald av Sunsilk i denna härliga tävling. Som inte bara gäller mig, utan faktiskt gäller er. Ni kan vinna precis samma underbara pris som mig, bara det att ni får ta med 5 vänner också. Hur bra låter inte det?
 
Man vinner alltså en 7 dagar lång resa till L.A. Hollywood. Inte bara för sig själv utan för 6 personer. Dessutom får hela gänget biljetter till Universal Studios och så klart ett riktigt bra kit från Sunsilk. Ungefär drömmen.
 
Det enda man behöver göra är att lägga upp en bild på sin absoluta Hollywood glamour frisyr på tävlingssidan och dra igång sitt team. För det är de 10 teamen som fått mest poäng som är med i finalen. Jag la själv precis upp en bild, drog igång ett team, bara för att se hur det gick till. och ja, det var verkligen hur lätt som helst. Men kom ihåg att det bara går att lägga upp en bild, så välj noga!
 
Därför kommer jag att i veckan försöka få upp en eller två tutorials på temat, så att även ni som inte vet alls vad ni ska göra kan få inspiration om hur ni ska få fram det finaste ur ert hår och komma lite närmre vinsten.
 
Har ni redan en grym bild, och tycker att ni kan tävla redan nu för att inte missa tillfället? Klicka in er här och tävla!
 
Bilden jag själv la upp när jag provade.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *