Övrigt

Morning look

Godmorgon, sitter och myser med mitt hjärta medans jag väntar på att äggen ska koka. Sedan blir det till att stressa, åter igen. Packa ner allt jag kan tänkas behöva inför dagens jobb. Två stycken festmaker, ska fixas. Extremt vackra, men inte finare än bruden. Och det är ju lätt, man kan inte vara vackrare än bruden på hennes bröllopsdag. sedan bär det vidare hem till Magnus för att leka med Caroline. Och jag har börjat utabeta en bild i huvudet på hur jag vill ha det. Ska väl bara komma på vad jag ska göra med allt det där håret.
 
Men som sagt, jag har inte packat än. Så ska hitta allt smink, alla hårgrejor och springa. Någonstans i detta ska jag transformeras från ett soffmongo till människa också. Damn.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *