Inspiration

Versace SS11

 
 
 
 
Det här med att gå igenom gamla arkiv. Att koppla in en gammal hårddisk. Ja, ni ser ju. Helt jävla fab blir det. Och inget fel är det heller på gamalt mode, för ska jag vara ärlig och skjuta mig själv i foten lite, det ser precis likadant ut som nu.
 
Men någonting jag ville prata om lite mer än just kläderna och bilderna var håret. Minna att jag redan då sa att jag ville ha den frisyren. Det håret. Men jag var först sugen på rosa, blått, orange, rött och ja alla färger. Nu har jag landat. Nu låter jag mig själv få den vidrigaste utväxten bara för att kunna klippa bort min skit om ett tag och ändå landa på denna frisyr med denna färgen. Om min Joy ska få fixa? Ehm, ja!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *