Träning & Hälsa

Vill bara träna.

 
 
 
Alltid när man kommer in i träningen efter en paus av något slag, trötthet och matthet för min del så slår det till. Den där jäkla förkylningen. Men mår lite bättre idag så ska försöka mig på ett pass ikväll. Men fördelen med att pausa lite är att man  kan lägga om sin träning, sitt fokus och se över sina pass. Ska lägga upp ett benpass, med fokus på rumpan, ett på corestyrka och ett på överkropp där axlarna ligger i fokus. Till detta ska jag försöka få till ett yogapass och ett cardiopass i veckan. Med lite promenader därimellan. Känns som det kan gå.
 
Och såklart är det viktigaste att må bra med träningen, att känna sig stark och hälsosam. Men man är ju ytlig också, och ytligare måt är lättare att sträva efter. Så för att hålla motivationen uppe kommer lite härlig inspiration från min del här.
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *