Inspiration - Fitness,  Träning & Hälsa,  Wellbeing

A part of my story

För ungefär ett år sedan. Då var jag på god väg efter att ha velat fram och tillbaka mycket. Visst har jag alltid tränat, mycket och ofta. Men jag föll för gymmet för ungefär 2 år sedan. Var där ofta men visste inte riktigt hur och vad. Men det tog ett halvår, jag förstod att det var ju tyngre desto bättre. Sen small det till i ryggen. Och jag blev vilandes. Kom aldrig igång igen.

Men nu är jag påväg tillbaka. Inte med samma form alls. Inte med samma ambition som innan, bikinifitness. Utan bara att få det att funka. Hitta tillbaka. För att senare kunna aspirera igen.

Små steg. De där små stegen vi alla vill börja ta, men här ska ni få följa med på resan så att jag inte ger upp. Så att ni får se att det går.

Tanken är att försöka köra mer kondition än innan, även fast det är tråkigt. Och det kommer från tjejen som älskade att springa, att dansa och att köra extremt mycket kondition. Men med starkare pollenallergi så försvinner ju lusten lite.

Så, nytt gymkort på Friskis och Svettis, 5 minuters gångväg hemifrån, så ska jag helt enkelt börja med pass igen. Och klockan 9 idag är det ett Soft jympa pass. Ska ner och se om det finns lediga platser.

Tänk er. Mitt första Friskis gympapass sedan tonåren. Heja mig!

Hittade denna på pinterest. 

Detta ska bli ett mantra för mig. Dessa regler. och minst en yogaklass i veckan. 

Vad tror ni om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *