Travel essentials

Lancôme genefique serum,Clinique facial soap, Clinique clarifying lotion, Lancôme visionnaire creme, Clinique all about eyes, Anastasia brow serum.

Jag älskar travelsizes, de är perfekta att ta med dagar som dessa. När man är iväg på konferens. Man får med allt man behöver och ändå tar det ingen plats. Win!

Publicerat av

6 reaktioner till “Travel essentials

  1. Då är det bara att vänta och vänta, hoppas det ger något på fransarna! Men fransar har en livslängd på 60 dagar, så säkert därför du inte märkt något än! ? men jag gillar verkligen detta, det satte igång mina strån!

  2. På mig fungerar det, Hur är det med dina strån. Växer de långsamt, eller är det så att de inte växer alls och inte gjort på länge? Fransserum har ju andra aktiva ingredienser, ex funkar inte detta alls på fransarna.

    Ett tips som jag hört är riccinolja, finns bakom disk på apotek. Testa det vetja, och kommer det igång lite kan du j u antingen fortsätta eller lägga vantarna på detta ?

  3. Det är fantastiskt! Det värsta blir att hitta en före bild sedan när jag använt det "färdigt". För tusan av mycket oftare jag får tråda/noppa brynen haha!

  4. Jag sönder nopprade mina som ung vilket gör att det växer inte alls i början på ena brynet. Men massor i mitten, såklart ? mitt xlash är ju egentligen mot fransarna. Men dom säger att man ska vänta 6 veckor innan resultat och nu har det kanske gått tre. Har inte märkt något på fransarna heller. För några år sedan var det ju superpopulärt att ha ricinolja i håret för att det skulle växa men tror int att det funkade ;p blir nog att köpa detta serum. Älskar Anastasias produkter så nu har jag ju lite en anledning att köpa det ? haha

  5. Men det funkar eller? ? har nämligen xlash nu hemma (använt några veckor) och det har inte gjort att håret börjat växa i början på brynen som jag ville :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *