Beauty,  Okategoriserade

Födelsedag hos Rituals!

Visste ni att när man fyller år så kan man gå in på Rituals och visa upp sitt ID-kort och då få en valfri duschgel från deras ordinarie sortiment? Dessutom så får man 20% rabatt på hela sitt köp. Eftersom jag älskar deras koncept och flera av serierna så var det en självklarhet att jag tog en sväng förbi Rituals igår. Köpte på min lite saker och likaså gjorde mamma när även hon fick 20%. Det är ju ändå sådana saker man behöver som finns där och hade jag haft lite mer pengar att spendera, eller inte köpt på mig massa annat innan så hade det blivit massvis med saker med hem.

En sak jag kan tycka är lite tråkig är att de inte gör någon större sak av detta, det är väldigt få som vet om det. Så därför tänkte jag berätta om det för er, så ni inte missar det. Det funkar som så att det bara gäller på ens egen dag, om butiken inte är stängd. Då kan man tydligen komma dagen innan eller dagen efter. Allt för att alla som vill och kan ska kunna utnyttja det.

Vad fick jag med mig hem från Rituals?

Jag fick inte med mig så mycket, mest för att jag faktiskt har en hel del saker redan och då känns det onödigt att köpa för köpandets skull. Men jag fyllde på med doftstickor från Hammamserien att ha i badrummet med härlig doft av eukalyptus. Från samma serie blev det duschgel. Är lite smått besatt av deras samurai och hammamserier. Härliga unisexdofter på dem med uppfriskande egenskaper.

Utöver det blev det en kroppsolja för mina snustorra ben. En härlig olja med sötmandel och indisk ros. Vårdande och lugnande, precis som jag behöver det.

På bilderna visas inte teet jag inhandlade, från deras sommarkollektion. Ett iste som man brygger i iskallt vatten, både stilla och bubbligt fungerar. Det hade en härlig citrusdoft så jag hoppas det smakar fantastiskt gott! Berättar mer om det när jag testat.

 

Spara

Spara

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *