Hårvård,  Tips

Loreal Mythic oil

När jag var förbi tjejerna på Bangerhead Studio så fick jag såklart med mig lite saker hem. När jag handlade fick jag ju med mig testers också såklart. Och denna gång på denna hårvård. Serien innehåller Argan och Safflorolja samt skimrande guldpartiklar, vilket gör det extra festligt. Det ger matt och livlöst hår en härlig glans med en lätt och luftig känsla. Lite väl luftig för mitt hår som är frissigt, men det kändes verkligen härligt håret efteråt, och fick en rejäl lyster.

Så är det lyster och lätthet/volym man vill ha så skulle jag absolut testa denna!

Btw. såg precis att Hairsale hade erbjudande på alla sina L’oreal produkter, så både schampoo och balsam tillsammans går bara på 174kr (gratis typ)! Det är ju värt.

Got these to try when I was at Bangerhead Studios and bought a new lipstick. It’s a serie with argain and safflor(?) oil and shimmering gold. It’s suppose to give dull and lifeless hair shine and a airy feeling. A bit to airy for my frizzy hair, but my hair got a really nice glow.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *