UNE Beauty

Jag är ju en rejäl sucker för UNE och har varit sedan de lanserades i Sverige. Jag älskar att det är EcoCert och naturliga ingredienser. Jag älskar att man kan återvinna förpackningarna. Jag älskar såklart även förpackningarna. Så hur glad tror ni inte att jag blev när detta paket landade i min brevlåda! Tack underbara!

jag har redan hunnit testa dem lite granna och jag kan säga att bronzern och läppglanset, som jag såg att de strax ska plocka fram på Kicks, är väl värda ett test. Bättre recensioner kommer senare! Vill gärna testa det riktigt först.

Publicerat av

6 reaktioner till “UNE Beauty

  1. Apoteket vet jag inte, men de har en fin yta på åhlens, och en lite mindre på kicks ? så bara att åka och testa!

  2. Ja, så roligt att testa nyheter! ? absolut! Men är noga med att ha testat några gånger och såklart även lösa bra bilder kring produkterna så det kommer ? men produkterna är fantastiska kan jag säga!

  3. Jo men det är ju absolut rätt! Desto fler gånger man testo desto säkrare åsikt har man ju helt enkelt ? Åh, vad bra att de är det! Får springa förbi Åhlens eller Apoteket (tror att UNE säljs där?) någon dag och kika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *