Hårvård,  Inspiration - Beauty

Pastel Hair

Woop, snart är det dags för Alex på Kokoro att leka med mitt hår igen. I och med att vi ändå ska göra en Olaplex kan vi likväl köra på och fixa håret. Utväxten är inte att leka med.

Och nu är jag lite trött på grått hår, missförstå mig rätt, JAG ÄLSKAR MITT GRÅA. Men det känns som att alla har grått hår nu, varenda storbloggare och kändis verkar ha hoppat på hypen, så jag tar en paus. Har ju en hel burk med steel blue hemma och kommer slänga i den igen senare. Men nu tänker jag mig något roligt pastelligt. Rosa har jag ju avverkat i omgångar, blått och turkost också. Men lila har jag bara kört på en gång. Och Alex la det som förslag. Så det kör vi på, tror jag.

It’s soon time to go visit Alex at Kokoro and do something about my hair. We’re going to do a Olaplex treatment so when I’m there I’m gonna let her play around a little bit. I love my greyish hair, but everyone has it now, so I might turn to purple a little while and then return to my blue steel later.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *