Dagens Makeup,  Inspiration - Beauty

Colortrend by Isadora

Isadora kör på färg och Beach Club i sommar, vist har produkterna varit ute i butik ett tag, men det är inte förrän nu de känns aktuella. Jag har redan snabbt testat skuggpaletten, sprang iväg och köpte den och färgerna är härliga, dock inte jättepigmenterade. 

Paletten är inspirerad av en Beach Club, med havet, fruktdrinkar och varma nätter i färgskalorna. Och bäst är att de kan matchas hur som helst. Dock behövs en primer för att ta fram skuggornas värde. Till detta kommer vattenfasta eyeliners och härliga läppstift i starka, bubbliga färger.

Isadoras summer collection is inspired by a beach club, with blue water, fruity coctails and the heat of the night. I’vde already tried the eyeshadow palette and I really like it, but you will need a primer to get the colors popping. To this they have added waterproof eyeliners and lovley lipsticks in popping colors.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *