Beauty,  Övrigt

Jacks beauty Line

Dessa magiska penslar landade för ett tag sedan hemma hos mig. Har testat dem lite smått, men i och med semester och flyttkaos är inte smink prioriterat! Men lite uppdateringar är på ingång.

Hursom, penslarna är designade av makeupartisten Miriam Jacks och är alla unika i sina färger. Färgerna är inspirerade av en målares penslar och alla dess färgstänk. Dessutom kommer de i vegan-hair, ponny, get och syntethår. Vilket är ett stort steg i rätt riktning, i alla fall de behandla borstarna.

Mer om dem kommer senare!

I got these lovely brushes home a few days ago. From Jacks beauty line, designed by makeup artist Miriam jacks. Every one of them is unique in their colors, inspired by the colors on a painters brush.

You can get the brushes in different types such as vegan, pony, goat or synthetic hair, which is amazing!

4 kommentarer

  • patrycja

    Älskar du märker som The Balm, Beauty Blender, Essie, Real Techniques mm? Kika in på min blogg där jag visar vart dem befinner sig just nu på en super rea upp till 50%!
    Hoppas att du får en underbar dag! Kram kram!

  • #opie

    Hej! Har du någon Coca Cola kod (såna som finns under korken) att ge bort till mig? Alla du har.. Jag sparar nämligen till en present till min lillasyster. Tyvärr tar ju premierna slut så himla snabbt! Snälla hjälp mig, tack på förhand <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *