Beauty

Formula 10.0.6

​Fredagen bjöd på en riktigt trött kväll. En få energi tillbaka till huden kväll. Mys och ansiktsmask. Och en riktigt härlig hudvårdsrutin från Formula 10.0.6. Kvällen till ära kände jag att huden var i behov av en rejäl detox, så det var den masken det blev. Måste verkligen börja ta hand om mig och min hud rejält nu. Så man slipper dölja felen. Det och yoga för att hitta tillbaka till mig själv och lugnet. 

3 kommentarer

  • Saraglavin

    Ja, den är rött stark ja. Förvånansvärt stark!
    Ja det är lite tråkigt med parabener, men jag är lite si och så med det, det finns andra konserveringsmedel man blir allergisk av. Och sen käkar man ju en del parabener som det är. Men man är ju olika! ?

  • bronselin

    Köpte So total Clean och Seriously shine free, so total Clean tycker jag är bra men starkare än jag förväntat mig och seriously shine free är en stor besvikelse, innehåller 4-5 olika parabener och känns sådär stel på huden efteråt. Tänkte att Formula 10.0.6 skulle vara giftfritt och mer naturligt. Synd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *