Beauty,  Makeup,  Press samples

Christmas red lips

Juletider är ju sammankopplat med rött, och de flesta vill ha ett fint rött läppstift på sig på julafton. Och såklart på alla de roliga fester som är kopplade till julen. I år löser Clinique den biten med fantastiskt vackra röda toner som passar alla.

Jag tror inte att någon missat att jag tycker ofantligt mycket om Clinique, så detta är ju helt perfekt. Dessa läppstift är i serien High ipact och har en medium till full täckning och en satin finish, alltså inte matt men inte skimrigt heller. Precis lagom därimellan. De sitter länge och återfuktar läpparna fantastiskt bra! En av dessa kommer i alla fall bli min följeslagare på julafton. Kan ni gissa vilken?

Clinique High Impact lipstick Red-y to wear är deras klassiskt röda nyans. En neutral, intensiv röd som passar både till vardags och fest. En helt underbar färg som alla borde testa!

Clinique High Impact lipstick Flamenco är en varm röd nyans, med en hint av orange i. Perfekt för er som tycker de lite mer koralliga färgerna är de bästa till vardags, men som ändå vill ha något rödare.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *