Beauty,  Dagens Makeup,  Makeup

Kat von D tattoo liner

Så det blev äntligen dags för mig att införskaffa denna liner, och jag är positivt överraskad av den! Jag som inte tycker om liners som filtpennor var ju trots detta tvungen att testa då jag hört hela hypen. Och visst behövs lite övning, och man kommer ju inte åt så som jag vill med en flytande. Men kompletterar jag med en flytande och snedskuren pensel så blir det helt perfekt! Det går snabbt och smidigt och den sitter mer än hela dagen och är ändå riktigt lätt att ta bort med remover. Love it! Så värt pengarna!

So what else?

Bas:
MAC Strobe cream
MAC Mineralize foundaton
MAC Mineralize skinfininsh
Anastasia Beverly hills contour kit
Färg rouge, aprikos
MAC Mineralize skinfinish Lightscapade

Ögon:
Kat von D tattooliner
Mac wedge
MAC Upward lash mascara

Anastasia browwiz medium brown

Läppar:
MAC Rihanna + Costa chic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *