Weddingday – snapshots

Oh shit, nu är jag fru. Det ni. Gift med den bästa i hela världen. Men några bilder har jag knappt ännu. Men de kommer, tills dess får ni nöja er med alla snodda snapshots från kvällen. Älskade vänner och familj, fina personalen på Simba – tack som tusan för ett fantastiskt bröllop!

Hade köpt en drömklänning, men magen kom lite i vägen. Så det är tur att vi ska ha en monsterfest nästa år då den kommer passa igen. Denna härliga, enkla klänning hittade jag på H&M, från deras coachella kollektion.

3 Comments

 1. fridabjorkroth

  30 november, -0001 at 00:00

  Stort grattis, så underbart och så fina ni är!

 2. Ida Tuovinen

  30 november, -0001 at 00:00

  Fin du är!

 3. WWW.alexandrastyle.se

  30 november, -0001 at 00:00

  Stort grattis Sara!
  Kram
  Alexandra

Leave a Reply