Barn,  Fotografi,  Övrigt

Wedding pics

Tänk att vi nu nästan varit gifta i en månad, det är helt sjukt! Det känns som vi träffades igår, och samtidigt kan jag inte minnas hur det var innan jag och Seb kände varandra. Vi har ju visserligen känt varandra ett tag, men vem hängde jag med innan? Vad gjorde jag ens?

Inte för att det egentligen spelar någon roll, för nu är det vi. Och här kommer några bilder från bröllopet, fler kommer säkert dyka upp med tiden och självklart närbilder på smink och hår om jag får tag på det. Håret var för övrigt väldigt lätt att göra, ska visa er det någon dag också!

I väntan på att min kära fästman ska dyka upp!

Innan vi gick in till rådhuset och ställde oss i kö för att få vigseln gjord.

Tack till min finaste Mini som fotade bröllopet åt oss! (Och som av någon anledning raderat alla bilder där hon är med)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *