Graviditet

Stödgördel från Minimundus

Som ni sett har ju min mage totalpoppat och jag har med det känt mig helt katastrofalt tung och haft riktigt ont. Som att min kropp inte kunnat lyfta upp magen själv. Fick ett tips från en annan härlig septembermamma om att Minimundus hade en stödgördel på rea, för ynka 65kr. Så gott som gratis!

Jag visste ju inte om det skulle hjälpa då de flesta är anpassade främst för att hjälpa foglossning, och det har jag som tur är blivit besparad från. Men den hjälper! Nu fick jag visserligen den med posten idag, men när jag tog på den kändes det som att hela kroppen blev lättare. Det ömma i magen blev direkt mindre så vare sig det hjälper under dagen eller inte så underlättar den verkligen nu på kvällen. Sä alla ni som mest känner er tunga och letar efter något som kan tänkas lyfta magen, det här är vad ni letar efter! Helt klart!

Tillägg efter graviditeten!

Denna gördel var verkligen drömmen, alla som känner sig stora och tunga borde verkligen köpa en. Och då inte en mot foglossning då de inte alls verkar hjälpa mot detta problemet, utan en som är lite som en push up för magen. Jag använde den varenda jobbdag och lite till och det underlättade verkligen min vardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *