Barn,  Träning & Hälsa

Hallonbladsiste

Nu när lillan är i princip färdigbakad så är kroppen redo att börja förbereda sig och då kan man hjälpa kroppen lite på traven. Inget som får igång förlossningen men något som hjälper till. För att stärka livmodern inför förlossningen, för att minska blödningen hjälpa läkningen. Det som hjälper kroppen är alla vitaminer som är i teet, och det skadar ju ingen att dricka vitaminrikt kallt te i denna värmen så jag kör på! Dock har jag förstått att man inte får börja dricka för tidigt i graviditeten då det kan stärka sammandragningarna, dock har mina blivit lugnare i samma veva som jag började dricka så det är nog väldigt personligt (eller så finns det inget samband överhuvudtaget)

I mitt iste har jag haft
Hallonblad
Nu3 Kokossocker
Mynta
Lime
Honung

Har haft i lite på måfå och sedan kokat upp och smakat av. Därefter lät jag det stå ett litet tag och hällde sedan över is och drack. Sparade det som inte fick plats i en kanna i kylen. Kanon att ha färdigt.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *