Graviditet

Min Babyshower

Förra veckan drog mina fantastiska vänner ihop en babyshower för mig, och oj så bra det blev. Vi fikade gott, åt bubbel och hade det supermysigt. Det höll på ganska så länge men så blir det väl när man inte ses så ofta och bara försvinner iväg i pladdret. Var så glad att hinna få träffa alla och bara ha det mysigt!

Dessvärre blev det inte så mycket bilder tagna, men så brukar det väl vara när man har roligt? Man glömmer av att föreviga det hela och bara flyter med.

Nu återstår det att se vem som vinner gissningsleken, när hon dyker upp, hur mycket hon väger och hur lång hon är. Själv hoppas jag att alla har fel och att hon dyker upp ca nu. Men själv har jag gissat på 16e, så kanske väntar skruttan tills dess. Även fast hon börjat visa att hon vill komma ut nu med mycket värkar och annat skojigt. Tur att vi fått hem allt och är redo för henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *