Barn,  Cleo

Twistshake baby! + rabattkod

Idag var jag och hämtade ut ett paket från Twistshake, så äntligen har vi uppdaterat Cleos shakergarderob med en större. Den lilla blåa inhadlades långt innan hon kom ut och har varit perfekt öva att ta flaska på så jag kan göra saker. Men den är lite liten för mitt lilla matvrak, eller kommer vara strax så det var perfekt att få en lite större flaska att ha mjölken/ersättningen i sedan när hon äter mer. Och den lilla till henne när hon vill dricka själv.

Jag älskar att de är så fina och praktiska att använda, visst läcker det när hon äter, men det gör det när hon mjölkar mig också så det är nog sådan hon är. Dessutom kan man ha med sig snacks och frukt i den senare när hon äter det och det lilla nätet håller det borta från nappen.

Känner jag mig själv rätt kommer vi ha många sådana här hemma sedan, för att matcha mina fina shakes!

I samarbete med Twistshake får ni 20% på hela deras sortiment, även på nedsatta paket, med koden granbergsara20.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *