Barn,  Cleo

Julklappsevent hos Cecilias Leksaker

Igår begav jag mig iväg till Kungälv för ett mysigt julklappsevent hos Cecilias Leksaker anordnat av Desirée!

Vi pratade lite om playmais, små giftfria, färgglada bitar gjorda av majsstärkelse som man bygger ihop med hjälp av lite vatten och sen klipper och formar som man själv vill. Ett jätteroligt pyssel för Cleo när hon är lite större.

Sedan åt vi lite goda tilltugg från Club Evergreen och hade det fantastiskt mysigt! Kom hem med lite nya leksaker/inredningsdetaljer till Cleo, lite vilda djur och en träbil!

Det var jättetrevligt att få komma iväg lite och träffa alla härliga bloggare och kunna titta lite på leksaker och testa och känna i lugn och ro, så vill ni ha tag på bra, ekologiska, leksaker är det till Cecilias Leksaker ni ska bege er! Tycker ni det är lite långt så öppnar hon snart en webbshop också.

Cleo tyckte det var jätteroligt och det slutade med att hon låg i min jacka på golvet och snackade högt med allt och alla som ville lyssna innan hon stensomnade.

Vi fick även med oss en superfin goodiebag för både mamma och bebis hem från Cecilias Leksaker (Playmais och ananasskallran som Cleo älskar), Barnens lekstad (entrébiljett, som vi sparar till senare när Cleo kan leka där), Rapsodine (Som jag själv tycker väldigt mycket om, ska bli kul att testa även deras kroppsolja) , Rosenserien (en handkräm som blir perfekt nu till vintern, tvättar ju händerna hela tiden), Clearlife (en vegansk och ekologisk tvål), HMS foods AB (Ett paket skorpor) och Sporthyra Kungälv (Ett skärp).

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *