Beauty,  Makeup,  Press samples

Max Factor Smooth Miracle Primer

Inlägget innehåller MetaPic-länkar. ​

Som ni kanske märkt har jag ett litet tag använt en ny primer nästan varje gång jag sminkat mig, det är för att jag för ett tag sedan fick hem ett pressutskick från Max Factor med Smooth Miracle primer. Så nu tänkte jag utvärdera den och säga vad jag tycker om den.

Om Smooth Miracle Primer

Max Factor Smooth Miracle primer är en primer som ska hjälpa foundationen att lägga sig jämnare på huden och gör på så vis att den sitter längre. Den gör att huden upplevs jämnare och gör porer, fina linjen och att strukturen i huden syns mindre. Det ska vara en primer som ska passa alla hudtyper, även de känsliga. Den finns att köpa på de flesta ställen som säljer Max Factor, bland annat hos eleven (149kr)

Vad tycker jag?

Efter att ha använt den ett litet tag tycker jag absolut att det är en prisvärd primer som fyller delar av sitt syfte. Foundationen sitter absolut bättre och glider på enklare, men sedan brukar jag inte ha enorma besvär med att just foundationen försvinner under dagen. Visst om jag är inomhus och blir varm så släpper foundationen lite, men inget som egentligen går att klaga på. Dock så upplevde jag att under tiden jag använder denna primer så sitter det lite bättre. Så har man problem är det absolut värt att testa denna primer då priset på den inte är speciellt högt.

Däremot har jag tack vare alla hormoner fått väldigt mycket porer och det tycker jag faktiskt inte att den jämnar ut, så är du på jakt efter en utjämnande primer så tror jag att du kommer bli besviken. Denna kanske gör en lätt utjämning, men inget som jag själv anser vara märkbart.

Så summan av vad jag tyckte om denna är att jag anser att primern är en prisvärd produkt som absolut är värd att testas om man vill att sminket ska sitta bättre. Är man däremot intresserad av något utjämnande skulle jag ta mig an någon annan produkt. Alternativt satsa på bra hudvård och ansiktsbehandlingar som löser de problemen från grunden.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *