Cleos utveckling

3 månader

Tänk er vad tiden går fort. Idag fyller Cleo tre månader. Hon kom ju nyss och nu är hon en helt egen person med vilja och som utvecklas för varje dag som går.

Cleo bara växer och växer, nu har hon nästan uteslutande storlek 62 på kläderna. Vilket inte är så konstigt då hon är hela 60cm nu. En lång och stark tjej är hon. Vi har ju varit hos sjukgymnasten med henne, och fått massvis med ryggträning på schemat. Så att hon snabbt blir stark och kan sitta själv och inte behöver ligga på rygg för att se så mycket som möjligt.

Dock är detta med ryggträning inte så lätt, för ju mer hon ligger på rygg desto mer får hon kontroll på kroppen och nu har hon fått koll på det där hur man ska göra för att rulla runt medvetet. Så vips så ligger hon på rygg och skrattar ändå. För det är ju så mycket lättare att ropa på mamma och få hennes uppmärksamhet när man ligger på rygg. Då behöver man ju inte anstränga sig utan kan helt enkelt fokusera på att snacka och testa alla ny ljud man kommit på. Dessutom är det ingen tyst tjej alls vi fått, jäklar vad högt hon ska snacka.

Och allt är ju lättare på rygg, då kan man ligga och snacka med sin fjäril. Slänga armarna efter den och försiktigt greppa tag om vingarna och dra den till sig. Smaka lite på vingarna och skratta åt det.

Det går så fort detta, det är nästan lite läskigt. Snart är hon en riktigt stor tös som springer runt här hemma och stökar runt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *