Cleos utveckling

Fas 4 – trött mamma

Jag har verkligen börjat märka av att Cleo kommit in i den fjärde fasen nu. Hon är betydligt mycket mer gnällig än vad hon varit innan (ja, Cleo kan vara gnällig) och hon vaknar fler gånger på natten. Men man märker också hur hon utvecklas och jag ser fram emot att hon ska ta sig igenom denna fasen så att hon själv kan greppa sina leksaker bättre och kontrollera sin kropp. Hon blir så frustrerad när hon inte riktigt har 100 procent styr på musklerna.

Än mer frustrerad blir hon om hon inte får vara med överallt. På fikor ska hon sitta i knät, ha uppmärksamheten och gärna bli visad allt. En riktigt liten nyfikennos är hon. Sittdelen är exempelvis en hit, likaså att åka framåt i babybjörnen. Så hon ser allt!

Men hon växer så det knakar, ca 1kg i månaden vilket gör att hon äter en rejäl dos mat om dagen, inte mig emot. Men jävlar vad trött man blir av att amma. Jag får huvudvärk och känner mig helt utmattad och allt jag vill är att komma igång med träningen. Men ibland blir jag så yr att allt bara snurrar. Det blir ju inte bättre av att jag glömmer att dricka heller.

Dock är detta bara en period och min matglada tjej verkar väldigt intresserad av mat, så får väl passa på att njuta av närheten med henne så länge hon vill tutta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *