Barn,  Cleo

Snuttefilt

Ni vet detta med att köpa mängder av filtar och söta snuttisar till sina barn? För att det är klart de ska ha det. Det är ju så gulligt och tryggt. Och det finns ju så många helt underbara snuttisar!

Här har ni Cleos favorit. Hon ratar det mesta, men detta lakanet som jag busade med henne med en gång är bäst! Hon kramar och myser med det och gömmer helst hela ansiktet i det när hon ska mysa och sova.

Men visst, fördelen är ju helt klart att jag inte behöver tänka på att dra bort det så hon kan andas. Inte heller behöver vi oroa oss för att hitta en ersättare om vi tappar det. Vi har ju ett antal hemma som dessutom luktar likadant eftersom hon sover på dem.

Har era små några roliga favoriter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *