Barn,  Cleo

Äta själv?!

Inlägget innehåller affilliatelänkar.

Det kan vara så att jag fått värdens envetnaste unge. Det är verkligen ingen hit enligt henne att bli matad, hon vill helt enkelt vara med själv. Men jag vill inte utmana hennes stackars mage för mycket och helst inte låta henne svälja allt helt. Det är någonting hon kan få för sig att göra nämligen. Efter det blir det inte så roligt. Rätt mycket magont.

Men jag fick nys om en baby feeder och kände att det kan vara något, då får hon äta själv och öva tuggandet medans hon inte får i sig något som inte är mosat. Och hon älskar den. Mango i är det bästa. När hon får leka med denna kan hon till och med gå med på att äta gröt med mig också. Då behöver vi inte så helt handfallna i april när Sebbe tar över föräldraledigheten.

Själva feedern är som en stor napp med hål i som man kan stoppa in bland annat frukt i (Mango är bäst hittills). Har också testat frusen puré och det tyckte hon om för det kylde ner tänderna (Tänder på gång tror vi här). Handtaget ska vara anpassat så att även små händer enkelt kan hålla i den och utforska själv. Den kostar lite (ca 100kr) men det tycker jag faktiskt den är värd!

#nouw30daychallenge #babyfeeder #lekmer #jollyroom #baby #barn #småbarn #mammablogg

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *