Beauty,  Dagens Makeup

Pink lips

Nämen ser ni? Jag har lyckats dra fram en sminkning. Och förkylningen verkligen lyser igenom, men vad gör jag inte för er skull? Och lite för att faktiskt få känna på lite nyheter och kunna visa er dem. Fick passa på nu när Cleo tar en liten tupplur även fast jag kanske också borde passa på att sova istället så jag blir frisk någon gång. Men mamma sa något om pollen, och är det det kan jag ju lika gärna ge upp. Tacka för mig och börja käka allergitabletter igen.

Aja, nog om det. Här är vad jag använt till denna neutrala sminkning med en liten färgklick.

Bas:
Max Factor Smooth miracle primer
Mac Pro longwear waterproof foundation
Makiash löspuder
NYX Cream contour kit
Anastasia Contour kit
Färg skugga som rouge, Ros

Ögon/Bryn:
Mac Paintpot painterly
Apoliva eyeshadow palette 01 Beige/brun
Makiash mascara volume/lenght
Depend Triangular brow pencil taupe
Anastasia Browduality highlighter Shell/lace

Läppar:
Mac lipprimer
Loreal liquid lipstick (laque) 103 fushia wars

#nouw30daychallenge #skönhetsblogg #skönhetsbloggare #makeup #beautyblogger #mac #loreal #makiash #look #fotd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *