Hudvård,  Makeup,  Press samples

Dior Addict Lipscrub

När jag var på Daisy Beauty Expo i januari var Dior en av utställarna där och de skickade med oss en superfin necessär hem, som jag kan visa er lite senare. I den låg en parfym och denna nyhet. En mjukgörande läppskrubb som verkligen kommit till användning för mig. Det är ju varm och soligt ena dagen och nästa dag snöar det. Uppe på det ammar jag fortfarande så ni kan ju tänka er vilka gosiga torra läppar jag har. Så att kunna skrubba dem i tid och otid är helt klart en hit.

Detta är nämligen en läppskrubb med återfuktande egenskaper så den ska inte tvättas bort utan appliceras fint direkt ur hylsan som ett läppcerat, fast med cirklande rörelser. Det är en ny formula som med små sockerkorn som smälter på läppen och lämnar dina den behagligt mjuk och återfuktad. Och det gör den verkligen, denna och Eucerins Aquaphor är min räddning i vår.

Men man får vara lite försiktig och inte bara götta på, för själva skrubben ger en lätt rosa färg och det vill man ju helst inte ha runt hela munnen, speciellt inte när man är lite narig. Vad gäller doften är den väldigt behaglig, en lätt mintdoft.

Det enda minuset med denna som jag kan komma på, och som jag märkt är det många andra också poängterar, är priset. För den ligger på 360kr. Men vill man lyxa till det lite och ha ett riktigt härligt och lyxigt cerat är det denna man ska köpa. För fy bubblan vad den är bra!

This is a new lip scrub from Dior that I got at the Daisy Beauty Expo earlier this year. It’s a luxury and pretty expensive lip scrub that melts on your lips leaving them moisturized. It contains sugar that gives the lip a smooth scrub. I love this one and the only thing I can come up with that’s negative is the price. But it’s Dior so what to expect?

#nouw30daychallenge #skönhetsblogg #beautyblogg #skönhet #pressutskick #dior #läppskrubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *