Makeup,  Press samples

Loreal False lash superstar Xfiber

Nu har jag tagit mig igenom ännu en mascara och känt på lite för att se hur den känns och vad jag tycker. Denna gången blev det Loreal False Lash Superstar Xfiber mascara som åkte under testluppen.

Detta är en tvåstegsmascara för den som vill ha ut det mesta av sina fransar, den ger både längd och volym. Det är en svart primer i ena änden och fibermascara i andra. Så den är tyvärr inget för er som är känsliga eller har linser där ni vet med er att fiber brukar störa.

Fransar utan Mascara
Fransar med primer

Som ni ser accentuerar primern fransarna och ger dem en svärta. Helt enkelt en väldigt naturlig look.

Fransar med fiber

Detta är vara ett lager men volymen har kommit fram och dessutom lärde jag mig snabbt att om jag gör ett öga i taget så blir det väldigt mycket mer effekt. Dock har jag ingen bild på det. Men då hinner inte mascaran stelna och på så vis kan man bygga upp den än mer.

Trots detta skulle jag verkligen vilja säga att detta är en bra mascara, som håller det den lovar på ett ungefär. Inte tror vi ju att vi ska få flase lashes effekt men detta ger en rejäl volym och längdboost på i alla fall mina fransar. Jag såg att Wysteriia faktiskt gjort flera lager så vill ni se hur det blir så kolla in hennes inlägg.

Den har lanserats nu i februari och ligger på ett pris av 175kr.

#loreal #nouw30daychallenge #pressutskick #mascara #recension

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *