Hårvård

Redken Mega mask

Redken är ett hårvårdsmärke i ständig förbättring och uppgradering. De nöjer sig aldrig och jobbar alltid för att ta fram bättre och bättre hårvård. Nu uppdaterar de sina mest populära serier med RCT Protein Komplex. Det är ett nytt system som arbetar med att ge rätt del av håret rätt behandling. Sojaproteinet ger rötterna näring, Arginin ger vård till fjällskiktet och Sepicap återstället topparna. Detta istället för att en ingrediens jobbar i hela håret. Detta lämnar håret med ett friskt utseende.

Det är serierna all soft, color extend magnetics och extreme som får detta fantastiska komplex.

Redken Mega mask

Samtidigt som detta uppdateras så släpper de dessutom en ny produkter, eller ja tre egentligen, en i varje serie. Det är en hårinpackning med dubbel effekt. Den ger intensiv fukt med en gång och dessutom sitter effekten i upp till tre tvättar efteråt. Den innehåller det nya RCT Protein Komplexet så den stärker och reparerar dessutom håret.

Så ni förstår ju varför jag vill berätta för er om denna? Den verkar ju helt fantastik och jag är så positiv till det nya komplexet. För det säger ju sig självt att olika delar av håret kräver olika vård. Dessutom har jag hår som verkligen behöver fukt och vård. Så denna masken känns ju som att den skulle bli en dröm för mig att använda.

Jag tror att de dykt upp i butik redan, eller så kommer de komma i dagarna och masken kommer kosta ca 310kr.

#nouw30daychallenge #redken #hår #hårvård #skönhetsblogg #skönhetsbloggare

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *