Beauty

Stockholm Beauty week – photobomb

Att ta igen här på bloggen är inte min starka sida just nu, prioriterar lite annat för tillfället. Men jag ska försöka strukturera upp och få ordning på de inläggen som är halvklara. Men här kommer en kort sammanfattning om Stockholm Beauty week!

Det var ett fantastiskt arrangemang men det var också intressant att vara på en mässa med utställare och inte kunna komma på pressdagen utan faktiskt vara där när det var mixat press och ”vanliga” besökare. Speciellt när jag hade med min syster som inte alls är med i det. För man får ju ständigt höra att alla företag är sååå trevliga på mässor. Not so true. Visst finns det guldkorn som Rosenserien, Börlind som är helt fantastiska och Alissa Beauté. Eller den underbara personalen hos Technic som hjälpte min fina syster att hitta precis en sådan highlighter som hon letat efter.

Men många företag brydde sig extremt lite om besökarna, stod med ryggarna mot och ville knappt berätta om sina produkter. För att jag inte är en macroinfluenser, för när en sådan kom slängde de sig över personen. Så det fanns mycket vi ville se mer av som vi faktiskt struntade i just på grund av hur ignoranta de var. Ett exempel är personalen på beard bar /Barber supplier. Hade på riktigt bara kunnat ta saker och gå. De totalignorerade oss, och jag var ändå väldigt intresserad av att veta mer om deras varumärken och gärna köpa ett helt kit till min kära make. Men icke! Så himla tråkigt. Men som tur var så har han ju ett favoritmärke som de inte förser så det är ju deras förlust.

Lip, ett svenskt ekologiskt intimvårdsmärke med helt fantastisk layout på sina produkter. Såklart lät även produkterna spännande men designen var den som föll mig mest i smaken.

Le mini macaron och Noxi doxi hade båda helt underbart söta produkter. Macaronsen är faktiskt små lampor som gör att man kan göra gellack hemma och i farten. Noxi Doxi är ett franskt märke som är ”anti pullution”. Fina förpackningar hade de och den produkten jag kände lockade mig mest var faktiskt deras revolution ett gel som blir som en geléklump som man drar bort under ögat mot mörka cirklar och påsar.

Hudvård från Barr, för hela familjen, och från Alissa beaute som man blandar ihop sin egna cocktail av ingredienser för att få fram precis de effekterna man själv vill ha av sin hudvård. Mer om detta i ett senare inlägg.

Mini får hjälp att hitta en perfekt highlighter, dessutom till ett toppenpris. 69kr!

Goda rawballs från Beans n Bertils och en superfin färgad dagkräm från Rosenserien, håll utkik efter den! Smälter in fantastiskt på huden!

Vi var också på en härlig lunchföreläsning om hållbar livsstil och på ett mingelevent, men de berättar jag om i ett eget inlägg! En helt fantastisk dag hade vi i alla fall och vi njöt väldigt mycket!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *