Manlig skönhet

Skäggolja och ny kategori

Detta inlägg är i samarbete med Glamazon.

Jag har länge funderat på att utöka både mina kunskaper men också min bredd med en mindre herrsektion på bloggen. Vad tror ni om det? Hade inte det varit roligt? Inte så det tar över, men vi är ju många som läser här som sitter med en respektive av manligt kön och ibland funderar på vad de kan tänkas vilja ha i skönhetsväg. Så jag börjar med att prata lite om skägg och skäggolja, någonting som blivit väldigt stort bara det senaste.

Egentligen är det lite konstigt att skäggolja inte varit större förrän nu, men det kan ju ha att göra med hur skäggtrenden exploderat och nu ska det vara sådär välvårdat och fint. Alltså behöver det massvis med kärlek. Här hemma finns det en hel drös med oljor och schampoon just för skägget i badrummet. Sedan ska vi inte prata om jakten på det perfekta vaxet, för skägget då.

Men oljan, varför är den så viktig?

Precis som allt hår är skägget inte längre levande och behöver då en hel del kärlek, dessutom är huden i ansiktet känslig så man behöver någonting som även vårdar den. Så först och främst ger skäggoljan vård, fukt och näring till både håret och huden under. Håret blir mjukare och följsammare vilket gör att det ser mer välvårdat ut. För om vi kvinnor tror att vårat hår är bråkigt, då ska ni veta hur skägget är. Det är oftast väldigt mycket grövre än det på huvudet och behöver desto mer kärlek för att kunna handskas med. Lite torrt hår går att sätta upp i en tofs, men skägget kommer alltid vara det första man ser.

I och med att trenden växer så växer även sortimentet på skäggoljor och nu kan man få dem mer och mer anpassade efter sina behov. Dessutom kommer de i en mängd olika dofter så att alla kan hitta sin favorit. Jag var inne och tittade på Glamazons sortiment av skäggolja och de har verkligen någonting för alla, oavsett plånbok. De har allt från de riktigt lyxiga produkterna till budgetvarianter. Dessutom har de massvis med annat härligt vilket gör att man kan handla både till honom och henne samtidigt. Helt underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *