Övrigt

Jag ber om ursäkt

Ni har verkligen inte fått följa med oss i sommar, det har varit en paus då jag grundat i vad jag vill göra. Jag har funderat på vad jag egentligen vill med livet, med bloggen och med allt. Börjar mer och mer komma underfund med det. I och med detta blir det lite ändringar här. Till en början små.

Så för er är det bara att haka på, några av er kommer älska det, andra kommer lämna. Det är okej. För mitt bloggande har verkligen tagit svängar. Det har gått från mode, till träning och hälsa, till en renodlad skönhetsblogg och sedan familjen. För man skaffar helt enkelt nytt fokus. Exakt hur det kommer bli här nu vet jag inte än. Men det kommer bli bra, det tror i alla fall jag.

Vad kommer nu det närmsta?

Ja, ni kommer få följa med tillbaka till Prag och ni kommer få se vilka äventyr vi varit på i sommar. Vad vi upplevt med våran lilla människa. Det kommer hänga kvar lite skönhet, då jag fått lite inspiration där. Ungefär som det varit nu. Men det kommer skiftas lite fokus, vi kommer prata välmående och att hitta sitt fokus i livet. Jag kommer helt enkelt bjuda med er in i de små projekt som jag arbetar på.

Och med det sagt, är det någonting du saknat eller vill se mer av. Skriv en kommentar så är du jättesnäll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *