Okategoriserade

Sara Granberg

Vad jag fått erfara ska man alltid börja med ett inlägg som detta. Med en presentation, berätta vem man är och vad man gjort. Och jag har gjort det några gånger, så det borde vara lätt. Men tanken är  väl att denna gången ska det bli lite bättre, har haft min första bloggpaus sedan jag började. Så därför vill jag nu återvänta till dit jag började. Men under ett nytt namn. Så hej igen blogg.se! Nu är jag inte längre lillsaara, nu går jag under namnet Granberg.
 
Har sedan jag lämnade blogg huserat på både spotlife, nextinfashion och nu senast på finest. Men nu är jag alltså tillbaka här. Och jag tänker att jag inte ska hålla någon intresseklubben blogg längre, ska ni hänga med på sådant blir det nog twitter och instagram. (granbergsara) Men självfallet kommer min vardag spegla vissa delar av bloggen. Annars tänker jag att det som ska finnas här är det som berör mig, och mitt liv. Mycket vackra ting, mycket, mycket vackra ting. Lite skola, lite jobb. Och självkart det som inspirerar mig, och utloppen för min inspiration. Så en hel del inredning, smink och stil. Hur låter det?
 
 
 
Och jag? 
Sara Granberg, 23 år, bosatt i Göteborg. Makeupartist, klädförsäljerska. Älskar väldigt mycket, och väldigt många. Livet är alldeles för kort för att hata. Så jag omger mig med de som gör mig lycklig och försöker leva så mycket det går. Dagarna spenderas i affärer, bokstavligt talat, och nätterna spenderar jag allt som oftast där jag känner mig som mest hemma. På Clooney’s och Glenns. Om jag inte är i min egen lägenhet och pussar på min katt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *