Fashion,  Inspiration

Hollywood daytime

Tänk på Hollywood. Vad är det första som kommer upp? Såklart glamour, filmstjärnor och ja, ett jäkla slit för att ta sig dit. Men det ska vi inte prata om nu, egentligen inte heller om glamouren i Hollywood. Utan snarare L.A stilen. För det känns ju ganska självklart att den fantasiska, klassiska glamourstilen är någonting som inte är alltid i staden. Ibland såklart, men jag skulle nog inte tippa på att den är dagtid och det är väl ändå då man vill vill vara ute när man är där?
 
Men bara för att stilen snarare är avslappnad och lite skönt loose än glamorös betyder det inte att den inte är fantastisk, utan snarare tvärt om. Så här kommer lite inspiration till er som vill addera lite L.A till er vardag eller till mig för vad jag ska packa ner om det blir så att jag vinner den fantastiska resan.
För det är det jag inte riktigt nämnt för er, det är att anledningen till att det helt plötsligt har blivit lite Hollywood inspirerat i min blogg är just för att jag är med om en reporterresa med Sunsilk till just Hollywood, där jag kommer få åka med och rapportera, fotografera och ha d

 

et fantastiskt. Och dessutom hänga på Universal. Och inte nog med det, det är inte bara jag som är med och tävlar, utan även ni kan vara med. Och tävla om samma pris, bara det att ni får åka 5 vänner. Det enda ni behöver göra är att lägga upp er bästa och finaste Hollywoodfrisyr här. (Ja, det har jag nämnt tidigare, men ifall någon missat). Och ja, då behöver ju ni lite inspiration till vad ni ska packa också!

 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *